Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Alin Tișe: 60 de milioane de lei cheltuite în acest an pe lucrări la drumurile județene

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a anunțat azi că anul acesta a fost unul foarte bun din punct de vedere al drumurilor, în condițiile în care au fost executate lucrări la 400 de km de drumuri județene, fie în integralitate fie bucăți de drumuri.

”Pe lângă lucrări de întreținere, am reușit să intrăm și pe cele patru drumuri unde am reziliat contractul cu firma Kiat care nu și-a îndeplinit obligațiile. Sumele cheltuite pe drumuri în acest an au fost de 60 de milioane de lei, foarte mare, având în vedere bugetul pe care îl avem”, a spus Tișe.

Astfel, se va lucra pe drumurile preluate de la Kiat – Recea Cristur – Panticeu până la Chinteni, Viișoara – Frata – Mociu, Gilău – Mărișel până la Crucea Iancului și Săvădisla – Băișoara – Muntele Băișorii.

”În această toamnă vrem să închidem toate aceste bucăți de drum lăsate de constructor. Sper ca până la mijlocul lunii noiembrie să putem lucra, să avem în jur de 40 de drumuri, cu bucăți din ele. Este cel mai bun an pentru drumuri, atât la calitate, cât și la suprafețele acoperite de covoare asfaltice. Anul viitor avem 4-5 drumuri deficitare, în rest putem spune că avem drumuri pe care se poate circula și care așteaptă un proces de modernizare în perspectivă”, a completat președintele Consiliului Județean Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Deputatul clujean al PSD Cristina Burciu susţine învestirea Guvernului Orban

Deputatul clujean al PSD Cristina Burciu a anunţat că va susţine cu votul său învestirea Guvernului Orban. "Dincolo de culoarea...

Închide