Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Județul Cluj va avea din nou prefect din partea PNL, a declarat Cîțu

Președintele PNL, Florin Cîțu, a declarat în urma unei ședințe de coaliție faptul că în județele unde președintele de Consiliu Județean este din partea PNL, va fi și un prefect tot din partea PNL. Cîțu a declarat de asemenea faptul că această regulă se va respecta și la Cluj.

„Unde este preşedinte al Consiliului Judeţean va fi şi un prefect de la acelaşi partid. Poate să existe una sau două excepţii, dar asta este regula de bază. (…) Aceasta a fost regula la care s-a ajuns până la urmă, vom încerca să compensăm în celelalte filiale cu alte funcţii. Există peste 140 de funcţii, numiri politice care vor fi făcute şi atunci cine nu ia prefect va avea o altă funcţie – secretar de stat şi aşa mai departe. (…) La Cluj va fi un prefect din partea Partidului Naţional Liberal”, a afirmat Cîţu, la Parlament, după încheierea ședinței de coaliţie, potrivit G4Media.

Potrivit împărțirii agreate în coaliție, PSD va avea 21 de prefecți, PNL 17, iar UDMR 4. Numirile noilor prefecți se va face săptămâna viitoare, potrivit președintelui PSD, Marcel Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Șoferul care a călcat un tânăr lângă Gară, s-a predat singur

Șoferul care a călcat ieri un tânăr de doar 19 ani, în zona Gării din Cluj-Napoca și a fugit de...

Închide