Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Autobuze second-hand pentru clujeni! CTP organizează o licitație

În timp ce primarul Emil Boc anunță o revoluție în ceea ce privește transportul public de călători, care se bazează pe autobuze moderne, electrice, și chiar susține proiectul unor autobuze autonome, Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca organizează o licitație pentru cumpărarea a 10 autobuze articulate second-hand.

”Se vor achizitiona maxim 10 bucăți autobuze articulate second-hand de aceeasi marca, tip si producator utilizate pentru transportul urban de calatori, care vor trebui sa indeplineasca conditiile din caietul de sarcini. Prețul este de 1,5 milioane lei. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 4 noiembrie. Limbile in care pot fi depuse ofertele sau cererile de participare sunt romana, engleza, franceza”, anunță CTP pe portalul de licitații.

Parcul auto al CTP mai include autobuze articulate sec0nd-hand Renault cumpărate cu 10 ani în urmă de la compania de transport din Paris și care mai pot fui văzute pe străzile Clujului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Important! Se sistează alimentarea cu gaz în mai multe localități din județul Cluj

Compania Delgaz Grid anunță că serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat joi, 24 octombrie, în localităţile Sopor,...

Închide