Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Cafenea Liberală: Tinerii clujeni sunt interesați de politică și de viitorul sănătos al României! 

Peste 60 de tineri ai Partidului Național Liberal Cluj au participat ieri la cea de-a zecea ediție a acțiunii Cafenea Liberală, având ca temă “Alegerile prezidențiale- Profilul candidaților vs Profilul alegătorilor”.

Invitat special al evenimentului a fost cunoscutul sociolog Ioan Hosu, prof. univ. dr. al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) din cadrul UBB, care a dezbătut alături de tinerii liberali tema așteptărilor electoratului față de actuala clasă politică, importanța mobilizării la vot și problema candidaților înscriși în cursa pentru alegerile prezidențiale.

“Sâmbătă, 12 octombrie, va începe oficial campania electorală pentru alegerile prezidențiale iar rolul tinerilor este crucial în creionarea viitorului normal și sănătos al României, asigurat de președintele Klaus Iohannis în strâns parteneriat cu PNL. Tinerii liberali clujeni sunt mobilizați pentru a se implica intens în campania electorală. Alegerile prezidențiale din 10 noiembrie sunt un moment crucial deoarece viitorul României trebuie hotărât prin implicare și nu prin absenteism. Votul românilor este răspunsul lor la discursul populist al PSD, partid care a îndepărtând România de prosperitate și de valorile sănătoase”, a declarat Maria Forna, președintele TNL Cluj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
DETALII. Camerele Politiei Locale au infraroșu și detectează fața de la 20 de metri distanță

Poliția Locală dispune de astăzi de sisteme audio video portabile pentru înregistrarea misiunilor. Începând de astăzi, polițiștii locali din municipiul...

Închide