Ultima actualizare: azi, 10:08
Locale

Clujenii au vizitat sălile de judecată ale Curții de Apel Cluj de Ziua Porților Deschise

Cu ocazia „Zilei Europene a Justiţiei Civile”, Curtea de Apel Cluj a organizat azi „Ziua Porţilor Deschise”, eveniment în cadrul căruia clujenii au vizitat sălile de judecată și au fost organizate diferite activităţi destinate aducerii în atenţia publicului a modului de funcţionare a justiţiei, şi anume vizitarea sediului instanţei şi organizarea de întâlniri cu profesionişti ai dreptului.

”Programul de vizitare a Palatului de justiţie s-a desfăşurat între orele 1000-1200 iar printre cei interesaţi s-au numărat studenţi, jurnalişti şi alţi cetăţeni. În cadrul activităţilor menţionate, după o scurtă prezentare a instanţei, oaspeţii prezenţi la eveniment au avut posibilitatea de a purta diferite discuţii cu judecătoii Dana Cristina Gîrbovan, Delia Purice şi Sergiu Boboş, pe parcursul cărora au adresat diferite întrebări referitoare funcţionarea instanţei, a justiţiei în general şi cariera magistraţilor. De asemenea, unii dintre aceştia au manifestat interesul de a participa şi la o şedinţă de judecată”, au spus reprezentanții instituției.

În cadrul acțiunii s-au distribuit tuturor vizitatorilor ghiduri orientative, conţinând explicaţii cu privire la semnificaţia Zilei Europene a Justiţiei Civile, admiterea în magistratură şi organizarea sistemului judiciar din România.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Membru al clanului Cordunenilor, dus la spital. I s-a făcut rău în sala de judecată de la Cluj

Costel Corduneanu, unul din liderii clanului Cordunenilor din Iași, a fost dus azi UPU Cluj după ce a acuzat dureri...

Închide