Ultima actualizare: azi, 10:08
Locale

Dăncilă după reîntoarcerea deputaţilor de Cluj: Nu le-am promis nimic

Premierul Viorica Dăncilă, preşedinte al PSD, a declarat astăzi că nu le-a promis nimic celor doi deputaţi de Cluj care au revenit miercuri în PSD, ci doar a discutat cu ei despre datoria pe care au faţă de alegători şi de formaţiunea politică.

“Nu le-am promis nimic. Am avut discuţii legate de România, legate de responsabilitatea pe care o au, discuţii legate de obligaţia pe care o au faţă de cei care i-au votat, şi anume aceea a implementării programului de guvernare. Cei care i-au votat, mai ales din cadrul PSD, şi-au pus speranţe în ei. Speranţa a fost să continue această guvernare. (…) Nu poţi să mulţumeşti pe toată lumea, dar Horia Nasra s-a întors în PSD condus de Viorica Dăncilă. Vom vedea mâine la moţiune”, a declarat Viorica Dăncilă, citată de Agerpres.

Reacţia lui Victor Ponta

Reacţia vine după ce președintele Pro România, Victor Ponta, reacționează după ce deputații clujeni Horia Nasra și Cornel Itu, care săptămâna trecută plecaseră din PSD în Pro România, au revenit astăzi în PSD.

Victor Ponta a postat un mesaj pe Facebook cu privire la reîntoarcerea celor doi în Partidul Social Democrat, precizând că el poate să le ofere deputaților PSD o alternativă politică curată de centru stânga pentru viitor, în vreme ce Viorică Dăncilă poate să le ofere acelorași oameni functii, bani și avantaje imediate.

Redăm integral mesajul președintelui Pro România, Victor Ponta:

„Eu pot doar sa le ofer unor deputati PSD o sansa sa iasa din minciuna din ultima perioada, sa isi recastige o parte din curajul, respectul si demnitatea pe care le-au pierdut prin complicitatea cu oameni si actiuni injositoare / si pot sa le ofer o alternativa politica curata de centru stanga pentru viitor!

Viorica Dancila poate sa le ofere acelorasi oameni functii, bani si avantaje imediate , totul pe termen foarte scurt – in schimbul demnitatii si respectului de sine si fata de oamenii din comunitatea lor!

Alegerea le apartine acestor oameni – important este sa nu poata sa spuna niciodata ca NU au avut alternativa! Si important ca oamenii sa tina minte pana la alegerile de anul viitor cum s-au comportat reprezentantii lor!

Ps – cei doi deputati NU sunt dintre cei 237 care au semnat motiune / insa votul lor ar fi contat – in primul rand pentru ei insisi ( si pe urma pentru noi toti)!

Ps 2 – am intrat din curiozitate pe pagina de Facebook a dlui deputat Nasra sa vad ce gandesc si alti oameni despre decizia lui . Daca sunteti curiosi”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Elevul care a căzut prin balustrada şcolii a murit la un spital din Cluj

Elevu de 13 ani, care în urmă cu o săptămână a căzut prin balustrada scărilor la şcoala din oraşul Năsăud la...

Închide