Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Ponta: Dăncilă le-a promis bani primarilor PSD din Cluj, ca să nu plece Nasra şi Itsu

Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat că premierul Viorica Dăncilă le-a promis primarilor PSD bani, ca să nu plece din partid deputaţii Nasra şi Itsu.

„Vreau să spun că astăzi, mai devreme, am numărat numărul de miniştri. De la Pro România au primit patru propuneri să fie miniştri: Mocioalcă, Daniel, Bănicioiu, Sorin, de la ALDE au mai primit vreo trei să fie miniştri. Acum, zilele astea, sunaţi direct de doamna Dăncilă. Mă gândeam că o să mă sune şi pe mine să-mi propună şi mie ceva. Eu i-am numărat, deci în acest weekend a promis parlamentarilor din afara PSD 18 miniştri, rămâne Dăncilă singură cu 18 de la Pro România. ALDE şi PMP. Cine crede minciunile astea? Cine îşi merită soarta, evident, că de aia nu fac rectificarea miercuri, că le dau ţeapă, nu le dau bani, de unde să le dea dacă nu au bani nici pentru pensii”, a afirmat luni Ponta, la Parlament, potrivit Agerpres.

Totuși, fostul premier a adăugat că, în opinia sa, promisiunile Vioricăi Dăncilă că le va da bani la rectificare parlamentarilor care nu votează moţiunea sunt „o păcăleală”.

„Totul este o păcăleală, nu o să le dea niciun ban vineri. E o escrocherie asta, joi nu votaţi, că vineri vă dăm. Vă spun ce am păţit, ce am văzut săptămâna trecută. I-au adus aici la Bucureşti pe primarii de la Cluj ca să le promită banii ca să nu plece cei doi deputaţi, Nasra şi cu Itu, după care i-a trimis la Vâlcov, bineînţeles după ce le-a promis, peste trei ore am luat de la Ministerul Dezvoltării lista, nu era niciunul pe listă. Deci e o escrocherie pe faţă (…)”, a adăugat Ponta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Sumă fabuloasă investită de Consiliul Județean Cluj în Spitalul de Boli Infecțioase

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, consideră că anul 2019 este Anul Sănătății, așa că instituția pe care o conduce...

Închide