Ultima actualizare: ieri, 12:48
Locale

Delgaz Grid sistează luni alimentarea cu gaze naturale în satul Gheorgheni şi parţial, în Feleacu

Pentru efectuarea de lucrări specifice la reţeaua de distribuţie, compania Delgaz Grid sistează temporar alimentarea cu gaze naturale, luni, 14 octombrie, începând cu ora 09.00 în satul Gheorgheni, integral şi parţial în Feleacu, zona televiziune

”Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18.00. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute”, au anunțat reprezentanții Delgaz Grid.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
DISPĂRUTĂ. O tânără din Cluj-Napoca a dispărut de acasă!

O femeie în vârstă de 31 ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de acasă la data de 10 ...

Închide