Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Deputații Nasra și Itu s-au întors în PSD Cluj!

Deputații Horia Nasra și Cornel Itu s-au întors azi în PSD Cluj după ce se înscriseseră săptămâna trecută în ProRomânia după ce primul fusese înlocuit de la conducerea filialei Cluj cu Liviu Alexa.

”Astăzi m-am întors acasă, în PSD Cluj.
Partidul în care am crescut și în care mi-am petrecut tinerețea are nevoie de mine și este de datoria mea să fiu alături de colegii și prietenii mei.

Nu am semnat textul moțiunii și nu o voi vota, la fel și colegul meu, dl. Cornel Itu. Am fost, suntem și vom fi oameni de stânga și nu putem vota această elucubrație liberală!

Nu pot gira venirea la putere a liberalilor care își propun tăieri salariale, disponibilizări în masă în sectorul bugetar și înghețarea proiectelor de dezvoltare ale comunităților locale, finanțate prin PNDL sau FDI.

Cât privește moțiunea, nu calculul bilelor mă interesează, ci faptul că astăzi PSD are nevoie de toți parlamentarii săi, de toți cei care în 2016 au fost aleși de cetățeni sub sigla PSD!

Nefericita eroare, nominalizarea noii conduceri a PSD Cluj, poate fi îndreptată. Sunt convins că există sute de social-democrați cu vechime în organizație care pot reprezenta cu onoare clujenii și capitala Transilvaniei, nu un individ care jignește clujenii, românii, înjură jurnaliștii și amenință colegii și aleșii locali.

Sper ca în viitor cele două partide de stânga, PSD și Pro România să gândească un proiect politic comun, pentru că ambele formațiuni împărtășesc valori social-democrate.

Joi voi fi alături de colegii mei, deputații din Grupul parlamentar al Partidului Social Democrat și îmi voi relua activitatea politică în Cluj având în vedere campania electorală”, a spus Nasra.

Un comentariu

  1. Tranche Răspunde

    Asa e cand ai gusa dubla in loc de coloana vertebrala, lingi unde ai scuipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Mașina unui clujean, zgâriată din cauza unui cablu oțelit întins peste str. Dezmirului

Un clujean a reclamat că un cablu oțelit, întins transversal peste strada Dezmirului din Cluj-Napoca (fosta stradă Cantonului), chiar înainte...

Închide