Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Se anunță proteste în fața sediului PNL din Cluj-Napoca

Activista Ligia Măhălean, o clujeancă intrată în atenția publicului după ce a organizat mai multe proteste în Cluj-Napoca, de această dată se pregătește de un protest în fața sediului PNL dacă aceștia vor face alianță cu PSD.
,,Nu cred, când se trage linia,  PNL va face alianța cu PSD.

Dar… dacă o va face, în calitate de reprezentant de grup civic,  știți de pe acum  o  folosim toate, absolut toate pârghiile și mijloacele democratice pentru a întoarce decizia. Găsim forme de protest care respectă măsurile pentru siguranță și sănătatea cetățenilor și ne permit  ne facem vocea auzită!
Acum în nume personal, în calitate de cetățean în situația asta, o  merg dimineață la 8:00 înaintea programului de lucru la Clopot, vizavi de sediul PNL din Cluj-Napoca, cu the best coffee în town, portavocea pe difuzor, huski și pancardă.
Și o  las  ruleze la volum maxim unadupăaltă., toate declarațiile președintelui Klaus Iohanis și ale fostului premier Florin Câțu în care se jurau  niciodată, dar niciodată nu se vor alia cu PSD pentru  asta ar însemna  trădeze interesul public și în care au promis  nu ne vor înșela încrederea!
Ziua în care vor alege  încalce definitiv mandatul cu care au fost investiți e și ultima în care vor mai putea umblă printre cetățeni onești și ultima în care vor mai putea  îi privească în ochi!”, a scris Ligia Măhălean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Numărul vizitatorilor de la Salina Turda a scăzut drastic față de 2019

Una dintre cele mai populare obiective turistice din România, Salina Turda, se așteaptă la un număr mult mai mic de...

Închide