Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Deputatul Horia Nasra, scuze publice în numele PSD față de jurnaliștii clujeni după noile jigniri proferate de președintele PSD Cluj

Deputatul Horia Nasra și-a cerut azi scuze publice în numele PSD după un nou val de jigniri ale jurnaliștilor clujeni proferate de președintele interimar al PSD Cluj, parașutat de la centru în funcție fără consultarea membrilor de partid, acesta fiind numit ”intrus vremelnic”.

”Respectul reciproc și bunul simț sunt atitudinile care au definit raportul profesional între PSD Cluj și jurnaliștii clujeni în ultimii ani și aici amintesc comunicarea dintre toți liderii social-democraților clujeni și presa locală, națională. Evenimentele din ultimele săptămâni, jignirile care v-au fost aduse de un intrus vremelnic în PSD Cluj, cele mai recente invective și aici mă refer la cele de aseară, precum și lipsa unui răspuns decent la scrisoarea dumneavoastră și la cea semnată de asocierile internaționale de profil Reporteri fără Frontiere și ActiveWatch, care au condamnat atacurile la adresa ziariștilor, mă obligă, în numele fiecărui membru al PSD Cluj și în virtutea bunei relaționări între actuali, foști lideri ai PSD Cluj și dumneavoastră, să-mi cer scuze public în numele organizației și al partidului pe care-l reprezint în calitate de membru și deputat”, a scris Nasra pe Facebook.

Acesta i-a asigurat pe jurnaliștii clujeni că acest tip comportamental nu este reprezentativ pentru PSD Cluj fiind convins că și viitorii membri și lideri ai PSD Cluj nu vor pune la îndoială că rolul presei este important într-o democrație.

”Ca om politic trebuie să înveți să respecți presa atunci când ești criticat și să lași obiectivitatea și judecata unor articole în seama oamenilor care te votează sau nu”, a mai spus Horia Nasra.

Reacția deputatului PSD vine după ce președintele PSD Cluj, ”intrusul vremelnic” din fruntea filialei, a continuat sâmbătă jignirile la adresa jurnaliștilor clujeni pe care i-a făcut, din nou, ”boschetari”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Amenzi de 446.000 de lei date la Cluj în 24 de ore pentru încălcarea ordonanței militare
Scandal între romi la Cămărașu, au intervenit jandarmii și mascații! Un polițist ar fi fost îmbrâncit

Scandal între romi la Cămărașu. Jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca, mascații Serviciului de Acțiuni Speciale (SAS) și polițiști au...

Închide