Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Aventurile lui Tudor Giurgiu cu Tarom. Cum a zburat degeaba deasupra României!

Renumitul regizor Tudor Giurgiu a avut astăzi o adevărată aventură. A dorit să ajungă de la Bucureşti la Baia Mare, unde era proiectat filmul Parking, dar cei de la Tarom n-au prea ţinut cont de planurile lui. El avea cumpărat un bilet Bucureşti – Satu Mare, urmând să ajungă în această seară la Satu Mare şi de aici să plece spre Baia Mare cu o maşină. Doar că Tarom a anulat zborul de pe Satu Mare şi i-a îmbarcat, două ore mai târziu, în avionul care a mers la Oradea, iar ulterior a aterizat la Satu Mare. Pentru el, era deja prea târziu, nu avea cum să mai ajungă la Baia Mare. Astfel, de la Satu Mare, Tudor Giurgiu s-a întors cu avionul Tarom spre capitală, irosindu-şi astfel timpul, dar şi banii, cu o călătorie deasupra României.

Tudor Giurgiu a descris pe contul lui de facebook cum s-a petrecut totul:

Epopeea mea aviatica e aproape de final. Let’s recap.
Aveam avion spre Satu Mare la 17.00. La 16.30 ne-au anuntat ca zborul e anulat si ne vor imbarca pe cursa de Oradea cu plecare la 19.00.
Am petrecut 2 ore agreabile in aeroportul Otopeni cu prieteni din Cluj, alti “sinistrati” care aveau intirziere si mai mare la zborul lor.
Am aterizat la Oradea la 20.07, pasagerii au coborit rapid. Ma asteptam ca in 15-20 minute sa se imbarce oradenii care aveau bilet de Bucuresti si care, surprise, au aflat ca vor face o escala neprevazuta la Satu Mare. Dar eroare! Am stat in avion fix 56 de minute pina ei au aparut de parca am parcat avionul la 50 de km de cladirea aeroportului oradean. Am stat ca boii nestiind ce se intimpla, ii pun aici la socoteala si pe stewardese si piloti care nu primeau nicio comunicare din partea staffului de la sol al aeroportului. Finally am aflat – check-inul electronic de la “Plecari” s-a stricat. Ghinion, ar fi zis Piturca

La 22.15 ar fi trebuit sa fiu la finalul proiectiei cu Parking – Filmul de la Baia Mare.

Am decolat spre Satu Mare la 21.25, am aterizat la 21.45.
Evident, am ramas in avion pentru ca nici macar Michael Schumacher nu m-ar fi dus la Baia Mare in 30 de minute.
Am anuntat staff-ul de bord ca merg cu ei spre Bucuresti, oricum ne-am imprietenit pe viata.
In timpul noii escale de la Satu Mare, pasagerii de Oradea erau total bulversati ca in loc sa ajunga la Bucuresti s-au oprit la SM. Nu le-a spus nimeni nimic.
O doamna din stafful de sol SM mi-a spus ca trebuie sa cobor (aveam avion miine dimineata din BM la 5.40), i-am spus ca sub nicio forma. Ma vedeam deja legat de scaun si scos pe sus de politie precum in videourile de pe YT.
Nu s-a intimplat asta. Taromul a fost cooperant si sensibil la aventura mea aviatica si m-a pastrat la bord, intr-o dulce clandestinitate.
E 22.31, decolam imediat spre Bucuresti. A fost o seara de exceptie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
UPDATE Carambol în Mărăşti! Cinci autoturisme implicate, din cauza unui tânăr din Alba

Cinci autoturisme au fost avariate în cartierul clujean Mărăşti, din cauza unui tânăr din Alba, care nu s-a asigurat la...

Închide