Ultima actualizare: 22.9.2022
Locale

Incendiu la trenul Cluj-Viena! Locomotiva a fost cuprinsă de flăcări

UPDATE: Incendiu la trenul Cluj – Viena. Intervenție dificilă a pompierilor. Două autospeciale pentru stins incendii și un echipaj SMURD au fost alertate ca urmare a unui incendiu care a cuprins o locomotivă ce rula pe calea ferată din apropierea străzii Tăietura Turcului, din municipiul Cluj-Napoca.

Solicitarea a venit în jurul orei 7.40, iar din primele informații se pare că garnitura transporta călători pe ruta Cluj-Napoca – Viena.

Călătorii au fost evacuați din tren până la sosirea pompierilor, iar vagoanele au fost decuplate de la locomotivă cu o altă locomotivă mobilizată de către regia de transport feroviar.

Pompierii sosiți de urgență la locul incendiului au putut interveni pentru stingerea incendiului numai după ce a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică a liniilor de transport aeriană a căii ferate și realizarea unei împământări de către echipele specializate a regiei de transport.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar flăcările au fost stinse în aceste momente de către pompieri.

Ştirea inţială: Incendiu la trenul Cluj-Viena! Potrivit martorilor oculari, locomotiva a fost cuprinsă de flăcări, iar intervenţia pompierilor e dificilă din cauza locului în care se află garnitura şi a liniei electrice.

Un incendiu a izbucnit în această dimineaţă la trenul de Viena, care a plecat din Cluj în jurul orei 7,30. Potrivit martorilor oculari, incendiul a izbucnit imediat după ce trenul a plecat din gara Cluj-Napoca.

Toţi pasagerii au fost evacuaţi şi la momentul redactării acestei ştiri se aştepta intervenţia pompierilor.

Vom reveni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Aventurile lui Tudor Giurgiu cu Tarom. Cum a zburat degeaba deasupra României!

Renumitul regizor Tudor Giurgiu a avut astăzi o adevărată aventură. A dorit să ajungă de la Bucureşti la Baia Mare,...

Închide