Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO Se redeschide partea modernizată a mall-ului VIVO! Cluj-Napoca, au intrat magazine în premieră în Transilvania

Centrul comercial VIVO! redeschide azi, pentru public, partea care a fost închisă în ultimele 10 luni și supusă unor lucrări de modernizare pe o suprafață de 22.000 mp care au fost rearanjați pentru a face loc unor noi magazine, unele în premieră în Transilvania.

Oficiali Vivo! au spus că la lucrările pentru noul concept de rebranding au participat peste 700 de persoane.

”VIVO! Cluj-Napoca marchează finalizarea cu succes a procesului de modernizare a zonei cuprinse între intrările 1 și 2, prin inaugurarea magazinelor Peek&Cloppenburg, Pepe Jeans, Skechers, ACBC şi Nespresso, în premieră în regiunea Transilvaniei, precum și prin redeschiderea a 13 magazine cu noi concepte de shopping. Din 17 octombrie 2019, zona modernizată din VIVO! Cluj-Napoca – accesibilă în dreptul intrării 1 a centrului comercial – se redeschide într-un spațiu ultramodern de cumpărături și petrecere a timpului liber”, au spus reprezentanții mall-ului.

Magazine în premieră pentru Transilvania

Magazinul Peek&Cloppenburg se deschide în apropierea intrării 1, fiind cel mai mare magazin de fashion retail din Transilvania cu o suprafață de peste 3.000 mp. Retailerul german propune clienților o experiență inedită de shopping, oferind o mare diversitate de colecții de la peste 200 de branduri internaționale renumite.

De asemenea, în zona centrală delimitată de culoarul dintre intrările 2 și 3 se deschide tot în premieră pentru regiunea Transilvaniei magazinul Pepe Jeans, brand renumit pentru colecțiile de casual wear și denim.

Patru brand-uri renumite deschid porțile în exclusivitate pentru VIVO Cluj-Napoca în ultima zi a lunii octombrie:  Zara lansează cel mai nou concept de magazin la nivel internațional, Massimo Dutti deschide al doilea magazin din oraș, Oysho și Zara Home se lansează oficial în Cluj și își întâmpină clienții cu experiențe inedite.

Mall-ul Vivo! a fost inaugurat în urma cu 12 ani sub denumirea de Polus Center iar de atunci a fost vizitat de peste 100 de milioane de persoane.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO/VIDEO. Incendiu la trenul Cluj – Viena. Intervenție dificilă a pompierilor

Incendiu la trenul Cluj - Viena. Intervenție dificilă a pompierilor. Două autospeciale pentru stins incendii și un echipaj SMURD au...

Închide