Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

FOTO/VIDEO. Incendiu la trenul Cluj – Viena. Intervenție dificilă a pompierilor

Incendiu la trenul Cluj – Viena. Intervenție dificilă a pompierilor. Două autospeciale pentru stins incendii și un echipaj SMURD au fost alertate ca urmare a unui incendiu care a cuprins o locomotivă ce rula pe calea ferată din apropierea străzii Tăietura Turcului, din municipiul Cluj-Napoca.

Solicitarea a venit în jurul orei 7.40, iar din primele informații se pare că garnitura transporta călători pe ruta Cluj-Napoca – Viena.

Călătorii au fost evacuați din tren până la sosirea pompierilor, iar vagoanele au fost decuplate de la locomotivă cu o altă locomotivă mobilizată de către regia de transport feroviar.

Pompierii sosiți de urgență la locul incendiului au putut interveni pentru stingerea incendiului numai după ce a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică a liniilor de transport aeriană a căii ferate și realizarea unei împământări de către echipele specializate a regiei de transport.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar flăcările au fost stinse în aceste momente de către pompieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Incendiu la trenul Cluj-Viena! Locomotiva a fost cuprinsă de flăcări

UPDATE: Incendiu la trenul Cluj – Viena. Intervenție dificilă a pompierilor. Două autospeciale pentru stins incendii și un echipaj SMURD au...

Închide