Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Emil Boc despre noile restricții. Se vor închide magazinele de la ora 18:00?

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a vorbit la radio despre noile măsuri adoptate aseară (25 martie 2021). Cluj-Napoca va închide magazinele pe timp de weekend de la ora 18:00.

”Am discutat cu prefectul despre carantinare și impunerea măsurilor respective. Noi suntem în scenariul doi, între 4 și 7 la mie. Nu a fost publicată în Monitorul Oficial hotărârea, după ce se publică în Monitorul Oficial vom vedea cum arată intrarea în vigoare, imediat de astăzi, din acest weekend, sau se lasă la dispoziția Comitetului Județean pentru Situații de Urgență ca și până acum, timp de 24 de ore pentru a fi informată populația. La ora la care vorbim acum, Hotărârea nu a fost publicată în Monitorul Oficial.

Sunt două scenarii: Se publică și scrie că intră în vigoare imediat, după ce Comitetele Județene pentru Situații de Urgență (CJSU) stabilesc pentru fiecare localitate incidența și intră din momentul adoptării ei, adică de azi.

2. Se lasă CJSU să se anunțe intrarea în vigoare la 24 de ore, pentru ca acele comunități să fie informate. Eu cred că va fi varianta doi.

La Cluj suntem în scenariul în care numai în weekend avem vineri, sâmbătă, duminică programul magazinelor până la ora 18.00 și de la ora 20.00 acasă”, a declarat Emil Boc.
Puteți vedea măsurile care vor intra în vigoare, AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Atenție șoferi! Podul peste Arieș din Turda se închide până la iarnă

Joi, 25.03.2021, ora 20:00, se închide circulația rutieră pe DN 1 la km 444+840, pentru executarea lucrărilor de reparații la...

Închide