Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

FOTO. Simona Halep va fi cetăţean de onoare al municipiului Cluj-Napoca!

Campioana Simona Halep a revenit la Cluj-Napoca. Primarul Emil Boc a anunţat că va fi cetăţean de onoare al municipiului Cluj-Napoca.

“Ma bucur foarte mult ca Simona Halep a acceptat propunerea de a deveni cetatean de onoare al municipiului Cluj-Napoca.

Dincolo de performanta extraordinara obtinuta la tenis, Simona Halep este un model pentru o intreaga generatie, pentru toti romanii. Prin talent, munca, eleganta , modestie si tenacitate , Simona Halep inspira oameni atat din Romania cat si de pe intreg mapamondul.

Iti multumim, Simona Halep, pentru momentele unice de bucurie si mandrie pe care ni le-ai oferit! Si, cu siguranta, vor urma si altele!

Simona, suntem alaturi de tine ! Si la bine, si la greu!

Marea noastra campioana se afla din nou la Cluj-Napoca, alaturi de alti doi sportivi legendari ai Romaniei, Ion Tiriac si Ilie Nastse, cu ocazia unui eveniment de promovare a tenisului.

„Întâlnește-ți campionii! este adresat copiilor cu vârste între 3 și 7 ani, fiind organizat de Federația Română de Tenis și Winners Sports Club.

Acordarea titlului de cetatean de onoare urmeaza sa se faca intr-o sedinta viitoare a Consiliului local”, a transmis primarul Emil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Imagini cu un urs ce descoperă o cameră de monitorizare în Parcul Natural Apuseni

Imagini extraordinare au fost surprinse de o cameră de monitorizare amplasată în Parcul Național Apuseni, când aparatul de filmat este...

Închide