Ultima actualizare: azi, 14:34
Locale

Încălțămintea Clujana, disponibilă în două noi magazine din Sibiu și Bistrița

Renumita fabrică de încălțăminte Clujana din Cluj-Napoca deschide două noi magazine de prezentare și vânzare, în parteneriat, în două orașe transilvănene, respectiv la Sibiu și Bistrița.

”Astfel, începând de luni, 14 octombrie, gama de produse Clujana va putea fi achiziționată și din magazinul de la Sibiu, situat pe strada Tribunei, la numărul 23. De asemenea, în perioada imediat următoare va avea loc și inaugurarea magazinului din municipiul Bistrița, de pe strada Dornei, numărul 7”, anunță Consiliul Județean Cluj.

Totodată, pentru a veni în sprijinul celor care apreciază cunoscutul brand clujean de încălțăminte, Clujana îi invită pe cei interesați să acceseze şi magazinul online, platformă care oferă clienților o experiență simplificată şi un acces facil și rapid la noile produse din piele, fabricate conform celor mai înalte standarde de calitate.

Cu o tradiție de peste 100 de ani, „Clujana” înseamnă, în primul rând, eleganță, stil și durabilitate. În prezent, fabrica deține două showroom-uri în Cluj-Napoca, la sediul din Piața 1 Mai, numărul 4-5 și în Piața Mihai Viteazu, numărul 30, precum și în incinta unui hipermarket din Oradea. Totodată, societatea Clujana intenționează să își desfacă produsele nu doar în România, ci și pe piața europeană, în țări precum Germania și Italia.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Accident între un TIR și o basculantă pe centura Vâlcele – Apahida, o persoană e încarcerată

O persoană a rămas încarcerată în această dimineață în urma unui accident rutier care a avut pe centura de ocolire...

Închide