Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

Gherla. Copil de doar 13 ani vinovat de violul unei femei din Bistrița

O femeie de 52 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, a fost violată de doi băieți de 18 ani din Sărata (județul Bistrița-Năsăud) respectiv unul de 13 ani, din Gherla. Victima a anunțat poliția în data de 20 noiembrie, potrivit bistrițeanul.ro

Cei doi tineri au abordat-o pe femeie pe strada Ion Minulescu din Bistrița, în spatele unui bloc, după ce și-au dus planul până la capăt, cei doi au fugit de la fața locului. Victima a sunat la 112 iar împreună cu oamenii legii i-au găsit pe cei doi într-o pădure de lângă oraș.

Băieții au fost depistați de către polițiștii Biroului de Ordine Publică, fiind conduși la sediul Poliției municipiului Bistrița.

Tânărul de 18 ani a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore iar la data de 21 noiembrie a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Băiatul de 13 ani ani se află în custodia Poliției și va fi cel mai probabil trimis într-un centru specializat.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița.

SURSĂ: Bistrițeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Jandarm din județul Alba, aflat în timpul serviciului, găsit împușcat în piept

Un jandarm din județul Alba, aflat în timpul serviciului de pază, a fost găsit împușcat în piept, în interiorul sediului...

Închide