Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Maria Forna, președintele TNL Cluj: Vizita președintelui României, Klaus Iohannis, la Cluj a avut un impact extraordinar asupra tinerilor!

Președintele României, Klaus Iohannis, a efectuat luni, 30 septembrie, o vizită la Cluj-Napoca, unde a participat la o serie de evenimente academice precum și la Adunarea Regională a Organizațiilor PNL din Nord-Vest.

’’În mod cert, vizita președintelui Klaus Iohannis la Cluj va rămâne puternic impregnată în memoria comunității, atât prin prisma participării domniei sale la ceremonia de deschidere a anului universitar și aniversarea Centenarului UBB, la ceremonia de decorare a rectorilor universităților clujene sau alocuțiunea susținută în piața centrală, în fața a peste 7000 de studenți și cadre universitare. Președintele Klaus Iohannis a avut ocazia să interacționeze cu studenții și tinerii clujeni, care i-au transmis aprecierea și respectul pentru  tot ceea ce domnia sa a realizat în actualul mandat, dar și încrederea că domnia sa va aduce România spre normalitate”, a declarat pentru portalcj.ro Maria Forna, președintele TNL Cluj.

Potrivit acesteia, Klaus Iohannis se bucură de un grad de popularitate ridicat în rândul tinerilor iar acest fapt este confirmat de primirea excepțională, cu aplauze și ovații, de care președintele a avut parte la întâlnirea cu miile de tineri prezenți în Piața Unirii, precum și cu sutele de tineri prezenți pe străzile din Cluj-Napoca, cu care acesta a stat de vorbă și s-a fotografiat.

”Klaus Iohannis este președintele normal pentru o Românie normală pe care ne-o dorim cu toții, un președinte european și un garant al stabilității și credibilității României’’, a conchis Maria Forna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Hemoragie în PSD Cluj! Peste 1.000 de social-democraţi clujeni pleacă la Pro România

Deputaţii Horia Nasra şi Cornel Itu şi-au anunţat, miercuri, demisia din PSD şi faptul că trec la Pro România, alături...

Închide