Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Un bloc din Viişoara, cuprins de flăcări

Un bloc din localitatea clujeană Viişoara a fost cuprins de flăcări în această seară. În incendiu a fost distrusă o parte a acoperişului şi mai multe magazii de lemne, transmite PortalCJ.

“Trei autospeciale pentru stins incendii și o platformă pentru intervenții la înălțimi intervin pentru a stinge flăcările care au cuprins mai multe magazii în care erau depozitate lemne pentru foc și acoperișul unui bloc de locuințe aflat în apropiere. Locatarii blocului s-au autoevacuat și au închis majoritatea apartamentelor până la sosirea pompierilor. Nu sunt anunțate persoane rănite până în prezent. Un echipaj SMURD s-a deplasat preventiv la locul evenimentului. Acoperișul blocului, cca 600mp a fost afectat în proporție de cca 30%, iar anexele au fost distruse aproape în totalitate”, informează ISU Cluj.

Flăcările de la blocul din localitatea Viişoara au fost stinse, dar se lucrează încă pentru desfacerea elementelor din acoperiș și a materialului lemnos depozitat în anexă pentru a stinge focarele care ard mocnit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Maria Forna, președintele TNL Cluj: Vizita președintelui României, Klaus Iohannis, la Cluj a avut un impact extraordinar asupra tinerilor!

Președintele României, Klaus Iohannis, a efectuat luni, 30 septembrie, o vizită la Cluj-Napoca, unde a participat la o serie de...

Închide