Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Meditații date de studenții UTCN copiilor dintr-o casă de tip familial din Cluj-Napoca 

Un grup de studenți ai UTCN a început în acest sfârșit de săptămână să dea meditații copiilor din casa de tip familial ”Căsuța Bucuriei” din Cluj-Napoca, acțiune care face parte din proiectul ”Din suflet de student”.

Coordonatorul proiectului, Mihai Presecan, student în anul III la specializarea Robotică, spune că meditațiile vor fi la matematică, română sau tehnologia informațiilor și comunicațiilor iar pentru această ultimă materie vor aduce laptopurile proprii și îi vor învăța pe cei mici să lucreze pe ele.

”O să venim prin rotație, câți studenți voluntari putem, de la Organizația de Studenți a UTCN (OSUT) la sfârșit de săptămână”, a precizat acesta.

Colega sa Georgina Țurțulea, studentă în anul III la Automatică, a explicat că minorii de la ”Căsuța Bucuriei” vor fi ajutați și la teme dar vor face împreună și activități distractive.

Georgina a donat casei de tip familial suma de 3000 de lei după ce a organizat o acțiune de strângere de fonduri și și-a ”donat” ziua de naștere

Maria Macrea, ambasador al ”Căsuței Bucuriei”, a spus și ea că în ”Căsuța Bucuriei”, înființată în 2014, locuiesc 10 copii minori și o studentă la a doua facultate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Accident în Dej! Două maşini distruse din cauza unui pieton!

Accident în Dej. Două maşini au fost serios avariate în urma unui accident petrecut în această seară în Dej. Din...

Închide