Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Studenții vaccinați anti-Covid vor avea gratuitate la cantine

Studenții de la UTCN, vor avea gratuitate la cantinele UTCN pe toata luna noiembrie. Gratuitatea se adresează însă exclusiv studenților care până în data de 20 octombrie pot face dovada vaccinării anti-Covid cu ambele doze și pot prezenta un greenpass cu schemă completă de vaccinare.

Studenții vor beneficia de mese în valoare de 12 lei pe toată durata lunii noiembrie.

,,Pentru a putea beneficia de aceste mese gratuite trebuie să completați formularul de mai jos cu datele solicitate, printre care se află dovada că sunteți studenți UTCN (fotografie cu vizele din carnetul de student) și dovada că îndepliniți condițiile de vaccinare (greenpass-ul):
https://forms.gle/GFhzJJzpvi5XBRJ28

Formularul se poate completa până în data de 20 octombrie 2021, ora 14:00, iar gratuitatea va fi în vigoare pe toată durata lunii noiembrie. Tot ce va trebui să faceți începând cu data de 1 noiembrie este să prezentați la cantină carnetul de student pentru a vă ridică masa gratuită, în bugetul menționat. Dacă valoarea mesei depășește bugetul alocat, se plătește numai diferența.

Cei care nu obțin greenpass-ul până la închiderea formularului au posibilitatea de a se înscrie pentru luna decembrie, când vom lansa un nou formular.”, au transmis reprezentanții Organizaţiei Studenților din Universitatea Tehnică Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Situație critică în județul Cluj! Doar două paturi la ATI mai sunt disponibile

Situație critică în județul Cluj, doar două paturi mai sunt disponibile în județul Cluj la Anestezie și Terapie Intensivă. Prefectul...

Închide