Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Mesaj pentru vizita Vioricăi Dăncilă la Cluj: Cineva nu a înțeles că pe la noi nu se trece. Care este programul candidatului PSD?

Protestatarii reuniți în grupul ”Umbrela anticorupție Cluj”, care au huiduit-o și au alergat-o pe Viorica Dăncilă în timpul precedentei vizite la Cluj-Napoca, la Institutul Oncologic și UMF, se pregătesc să o întâmpine marți când aceasta are programată o vizită la Cluj-Napoca.

”Cineva fie nu a înțeles că pe la noi nu se trece, fie s-a rătăcit cu Pegas-ul pe drumurile naționale. Dna Dăncilă, sperăm că v-ați rezervat sala de nunți deasupra spălătoriei din Gheorgheni ca data trecută”, au scris aceștia pe Facebook.

Programul Vioricăi Dăncilă la Cluj este ținut la secret de conducerea interimară a PSD Cluj, dar surse din partid l-au dezvăluit reporterilor portalcj.ro. Astfel, candidatul PSD la prezidențiale va ajunge marți dimineață cu avionul pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj, după care va pleca la o întâlnire la Primăria Dej, urmată de o vizită în comuna Săndulești și una la Turda. De asemenea, Viorica Dăncilă va efectua la ora 15,30 o vizită la producătorul de medicamente Terapia din Cluj-Napoca, iar de la ora 17 are programată o întâlnire cu membrii PSD Cluj la Cinematograful ”Florin Piersic”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Anchetă la Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” după dezvăluirile unui absolvent care a demisionat de la IPJ Prahova

Conducerea Școlii de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca a dispus efectuarea de verificări în referire la toate aspectele...

Închide