Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO Ramona Ioana Bruynseels a absentat de la propria-i conferinţă de presă

Candidata la alegerile prezidenţiale Ramona Ioana Bruynseels a absentat, în această seară, de la conferinţa de presă pe care a anunţat-o.

„Ne face placere sa va invitam la un dialog cu Ramona Ioana Bruynseels, candidate la  Presedintia Romaniei, pentru a afla mai mute despre programul sau prezidential, dar si pentru afla opinia sa despre subiecte la zi de pe scea politica actuala. Intalnirea va avea loc luni în Cluj, 28.10, la PLAN Cafe, Strada Donath 146 , între orele 18.00 – 18.30”, se spunea în anunţul echipei sale de campanie către presă.

În localul respectiv, la ora anunţată şi 30 de minute după aceea era pustiu, iar angajaţii de serviciu spun că nu a fost făcută vreo rezervare pentru această seară. Candidata n-a anunţat că nu mai are loc conferinţa de presă şi nici n-a fost reprezentată de cineva.

Ramona Ioana Bruynseels este singurul candidat la prezidenţiale care s-a născut în Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Mesaj pentru vizita Vioricăi Dăncilă la Cluj: Cineva nu a înțeles că pe la noi nu se trece. Care este programul candidatului PSD?

Protestatarii reuniți în grupul ”Umbrela anticorupție Cluj”, care au huiduit-o și au alergat-o pe Viorica Dăncilă în timpul precedentei vizite...

Închide