Ultima actualizare: 3.5.2022
Locale

Retrasarea marcajelor între Cluj-Napoca și Florești: „O măsură criminală!”

Retrasarea marcajelor de pe DN1, între Cluj-Napoca și Forești, a stârnit comentarii. Asociația Pro Infrastructură a transmis un mesaj prin care critică aplicarea noii semnalizări.

„Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere face din nou șosele împotriva șoferilor! Recent, s-a înlocuit stratul de uzură pe unul dintre cele mai aglomerate sectoare de drum din țară, DN1 între Cluj-Napoca și Florești.

Dar surpriză, la retrasarea marcajelor au permis virajul la stânga peste trei benzi de circulație din sens opus (vezi prima imagine atașată mai jos). Previzibil, la 12 ore de la aplicarea noii semnalizări, deja avem un accident (a doua poză)!

O asemenea măsură este criminală! Cei care doresc să facă stânga au posibilitatea de a traversa denivelat DN1 la câțiva zeci de metri distanță prin mall-ul Vivo sau puțin mai departe printr-un giratoriu de pe DN1.

Însă se pare că iresponsabilii din Compania Națională Anti-Infrastructură din România țin cu tot dinadinsul să creeze noi puncte negre pe șosele în loc să le reducă. Evident că ei vor da vina tot pe șoferi când se vor produce accidente.

Cerem desființarea de urgență a acestor viraje la stânga și tragerea la răspundere a celor din CNAIR și Poliția Română care au girat “soluția”. Domnilor, dacă nu sunteți capabili să faceți infrastructură rutieră sigură, măcar nu o faceți mai nesigură pe cea existentă”, se arată în mesajul transmis de Asociația Pro Infrastructură.

Sursa foto: Facebook/Asociația Pro Infrastructură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Consilierul județean Remus Lăpușan demisionează din PSD după 26 de ani, se înscrie în Pro România

Consilierul județean Remus Lăpușan, lider al grupului de consilieri social-democrați, a demisionat azi din PSD și va activa în Pro...

Închide