Ultima actualizare: 22.9.2022
VIVO Cluj
Locale

După invazia gândacilor, VIVO! Cluj-Napoca anunță continuarea programului privind normele sanitare şi de igienă

După invazia coloniilor de gândaci care a izbucnit în urmă cu o săptămână și a dus la închiderea restaurantelor din zona de food-court, centrul comercial VIVO! Cluj-Napoca anunță continuarea programului de implementare a normelor sanitare şi de igienă prevăzute de legislaţia în vigoare. Acest proces se realizează cu implicarea directă a reprezentanților ANPC care și-au arătat întreagă disponibilitate de a fi alături de managementul VIVO! Cluj-Napoca în acest demers.

În cursul zilei de 2 octombrie, la întâlnirea la care au participat reprezentanții ANPC, dr. Cristian Nicula – comisar șef CRPC RNV Cluj și Mircea Radu – comisar Șef Adjunct CJPC Cluj, managementul VIVO! și reprezentanți ai magazinelor din VIVO! Cluj, a fost recomandată continuarea procesului de igienizare și s-au stabilit măsurile ce vor fi implementate în întreg centrul comercial pe termen scurt, mediu și lung, măsuri care au intrat deja în vigoare.

”Le mulțumim atât reprezentanților ANPC pentru consilierea oferită, cât și chiriașilor VIVO! Cluj pentru implicarea activă în acest proces”, au spus reprezentanții centrului comercial.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Un bloc din Viişoara, cuprins de flăcări

Un bloc din localitatea clujeană Viişoara a fost cuprins de flăcări în această seară. În incendiu a fost distrusă o...

Închide