Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

UPU Cluj a primit “Oscarul” pentru cea mai bună echipă!

UPU Cluj a primit “Oscarul” pentru cea mai bună echipă, în cadrul celei de-a IV-a ediţii a Galei Elitelor Medicale, organizată de brandul Ziar Medical, în colaborare cu Congresul Cardio NET Târgu Mureş.
În total au fost acordate peste 30 de distincţii.
“Este considerat Oscarul medicinei româneşti, care a depăşit deja graniţele României. Am acordat 25 de premii mari şi alte 10 premii mai mici, criteriile fiind bazate pe performanţele şi studiile publicate, iar juriul a fost format din 11 personalităţi”, a declarat fondatorul Galei Elitelor Medicale, Ionuţ Geană.

Premiul pentru cea mai bună echipă de urgenţă a revenit echipei UPU de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, condusă de conf. univ. dr. Adela Golea.

Premiul pentru profesionalism în asistenţă medicală i-a fost acordat doctorului Monica Gavriş,

Premiul pentru cea mai bună secţie spitalicească a fost acordat Unităţii de Supraveghere şi Terapie Avansată a Cardiacilor Critici a SCJU Târgu Mureş, condusă de prof. univ. dr. Theodora Benedek, Premiul pentru performanţă în cercetare medicală a revenit Centrului avansat de cercetare-dezvoltare în medicina experimentală CEMEX, UMF ‘Grigore T. Popa’ Iaşi, Premiul pentru performanţă în activitate didactică le-a fost acordat profesorilor universitari dr. Ioan Coman şi dr. Ioana Grigoraş, Premiul pentru cea mai bună societate profesională a fost obţinut de Societatea Română de Cardiologie, preşedinte prof. univ. dr. Dragoş Vinereanu, şi Premiul pentru spitalul cu cea mai mare siguranţă pentru pacient i-a revenit Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş.
Premiul pentru managementul calităţii în sănătate – Institutul Regional de Oncologie Iaşi, Premiul pentru excelenţă în farmaceutică – prof. univ. dr. farm. Dumitru Lupuleasa, Premiul pentru dezvoltare în balneologie şi recuperare medicală – Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol, Premiul “Mecena al sistemului de sănătate din România” – dr. ing. Ioan Popa, preşedinte Transavia, Alba-Iulia.

FOTO: Dan Bodea

Un comentariu

  1. Mircea Răspunde

    Geanăăăăă!!!! Iar îl băgați în seamă pe ăsta, sincer? A găsit alți fraieri la Tg Mureș că la Cluj i-a premiat pe toți? Vai de capul lui cu elitele lui medicale. Când i-am citit numele prima oară am crezut că e rudă cu Mircea Geoană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO Spargere la laboratorul „Un dulce” din Cluj-Napoca, al lui Vlad Mureșan

Cofetarul Vlad Mureșan, care deține în Cluj-Napoca laboratorul ”Un dulce”, a fost prădat de hoți. Acesta a făcut apel la...

Închide