Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

VIDEO. De ce Clujul îți oferă o viață mai bună decât Bucureștiul?

De ce Clujul îți oferă o viață mai bună decât Bucureștiul?  Cu acest titlu a reuşit un vlogger stabilit în Bucureşti să obţină peste 156.000 de vizualizări pe YouTube, în doar șase luni.  

Vloggerul Cristian Dascălu este din Craiova, dar s-a mutat de tânăr în București. El a muncit şi pentru Facebook şi pentru Google, a locuit în mai multe ţări, motiv pentru care se crede îndreptăţi să ofere 10 răspunsuri la această întrebare.

“Am lucrat la Google si la Facebook. Am locuit in mai multe tari: Elvetia, Anglia, America. Romania mi-e cea mai draga si ramane “acasa”. Povestesc despre viata mea si ce am invatat cat am stat sub soare. Aud pe la lume ca e un vlog destul de jmecher. Tu decizi 😉 Fiind bun la informatica am reusit sa prind internshipuri la Google si la Facebook. Procentul celor care intra e destul de mic (sub 10%). Un internship e un job pentru 3 luni intr-o companie. Google/Facebook se diferentiaza de companiile standard prin mai multe lucruri. Spre exemplu ofera mancare gratuita la birou. Si e mancare buna”, aşa se descrie Cristian Dascălu.

Vă invităm să urmăriţi descrierile lui, şi să vă daţi cu părere: are dreptate sau nu? Clujul îți oferă o viață mai bună decât Bucureștiul?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Șofer cu mașina pe trotuar, pe b-dul Muncii. Ar fi adormit la volan

Un șofer clujean a ajuns cu mașina pe trotuar, pe bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca, după ce ar fi adormit...

Închide