Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

VIDEO. Ținutul Fluturelui Albastru – Un loc de trăit printre fluturi albaștri și pajiști unice în lume, la Cluj

S-a lansat videoclipul de promovare pentru Ținutul Fluturelui Albastru, brand de microregiune din județul Cluj, la nord de Cluj-Napoca.

Făuritorii ideii își doresc ca, în timp, brandul să fie o garanție a produselor și evenimentelor cu specific local, dar și o platformă de promovare a regiunii.

„Clipul de față e încununarea unui an de căutare și rescriere a poveștii Ținutului Fluturelui Albastru, această nouă microregiune a pajiștilor unice și a castelelor nobiliare de la nord de Cluj-Napoca.

E un clip al oamenilor locului și dedicat lor, celor care trăiesc în acest loc special. Văzut deja într-o proiecție restrânsă cu comunitatea locală și cei implicați în filmări, clipul a strâns niște wow-uri și chiar mici lacrimi.

Un material video realizat de Andrei Crisan cu filmări dronă Radu Beligăr. Mulțumim tuturor!”, transmit cei de la Ținutul Fluturelui Albastru.

 

Sursa foto&video: Ținutul Fluturelui Albastru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ministrul Apărării, Gabriel Leș, la 100 de ani de la înființarea Spitalului Militar Cluj-Napoca: Este extraordinară evoluția unității medicale

Ministrul Apărării, Gabriel Leș, a transmis azi un mesaj de ”La mulți ani” cu ocazia împlinirii a 100 de ani...

Închide