Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

Aleargă un kilometru la Transilvania Half Marathon şi va fi plantat un copac pentru efortul tău!

 

Petru fiecare kilometru pe care îl vei parcurge în weekend la Transilvania Half Maraton, organizatorii cursei de alergare vor planta un copac.

“În 5-6 octombrie va avea loc la Cluj cursa de alergare Transilvania Half Marathon, competiţie la a treia ediţie, organizata de Asociaţia Rotary Club Transilvania Cluj , susţinută de compania AROBS Transilvania Software şi Primaria Cluj Napoca în parteneriat cu EuropaFM şi Direcţia Silvică Cluj. Obiectivul principal al evenimentului constă în iniţierea unei acţiuni de plantare arbori în zona limitrofă Clujului. Pentru fiecare kilometru alergat de către sportivi (adulţi şi copii) organizatorii îşi asumă un număr egal de copaci plantaţi. Estimăm un număr de peste 15.000 de arbori ce vor fi plantaţi într-o acţiune ce va fi comunicată ulterior, la momentul propice plantării”, informează organizatorii.

Competiţia începe pe 5 octombrie, pe Cluj Arena, pentru Cursa Copiiilor (ora 11-13) şi continua pe 6 octombrie, în Piaţa Unirii (ora 8-11) pentru cursele de 21km, 10km, 7km şi ştafetă 3x7km.

Inscrierile se pot face pe www.cluj21km.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Ținutul Fluturelui Albastru – Un loc de trăit printre fluturi albaștri și pajiști unice în lume, la Cluj

S-a lansat videoclipul de promovare pentru Ținutul Fluturelui Albastru, brand de microregiune din județul Cluj, la nord de Cluj-Napoca. Făuritorii...

Închide