Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Clujenii care l-au prins pe tâlharul care a tăiat o vânzătoare din Gheorgheni, felicitați de IPJ Cluj

Patru cetățeni care au dat dovadă de mult curaj, de inițiativă și spirit civic au fost invitați azi la sediul IPJ Cluj pentru a împărtăși experiența prin care au trecut și, nu în ultimul rând, pentru a fi felicitați.

În semn de apreciere, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj le-a înmânat acestora insigna unității și diplome de merit.

”Cei patru clujeni au demonstrat că munca în echipă îmbinată cu mult curaj și spirit civic conduce la deznodăminte pozitive. Astfel, la data de 18 noiembrie a.c., pe raza cartierului Gheorgheni a avut loc o tâlhărie, într-un magazin, unde angajata a fost amenințată cu un cuțit de un necunoscut care avea fața acoperită cu cagulă, în scopul sustragerii încasărilor. Femeia a opus rezistență și nu s-a conformat cererilor bărbatului, context în care a avut loc o îmbrânceală între cei doi. Toată această scenă a fost observată de o tânără care se afla în zonă. Aceasta nu a stat nicio clipă pe gânduri și a alertat persoanele din jur, concomitent cu anunțarea polițiștilor. Astfel, doi bărbați au intervenit și au reușit să-l imobilizeze pe tâlhar, iar patrula de poliție sosită la fața locului l-a încătușat și condus la sediu”, au spus polițiștii clujeni.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe tânărul de 19 ani. În prezent, acesta este cercetat în stare de arest preventiv pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
PNL: Ce îl recomandă pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat de președinte

Ce îl recomandă pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat de președinte. Duminică, 24 noiembrie, este o zi crucială pentru...

Închide