Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Dacian Cioloş, declaraţii despre candidatul USR-PLUS la Primăria Cluj-Napoca

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a făcut astăzi, într-o conferinţă de presă, declaraţii despre posibilul candidat al alianţei USR-PLUS la Primăria Cluj-Napoca. El a spus că îşi doreşte candidaţi în toate oraşele şi nu exclude un posibil parteneriat cu PNL-ul.

“Credem că avem şanse şi perspective foarte bune în toate oraşele mari şi nu numai în oraşele mari. Am început să construim o echipă care se va concentra pe rural, în fiecare judeţ este un responsabil pe mediul rural. În mediul urban în mod clar avem perspective foarte bune, vom pregăti candidaţi pentru toate aceste oraşe”, a declarat Cioloş, citat de PortalCJ.

Liderul PLUS a precizat că se doreşte un program pentru Cluj-Napoca

“Clujul s-a dezvoltat foarte bine, e deja un model pentru multe oraşe, dl. Boc a reuşit rezultate foarte bune, noi credem că Clujul ar trebui să treacă la o etapă următoare de dezvoltare. Succesul vine şi cu anumite neajunsuri legate de circulaţie, de riscul de poluare, de aglomeraţie, de extinderea oraşului, de infrastructură şi orientare”, a mai spus Dacian Cioloş.

Întrebat, în mod clar, dacă Alianţa USR PLUS va avea sau nu un candidat la Primăria Cluj-Napoca, Cioloş nu a dat un răspuns concret.

“O să venim la momentul respectiv cu o propunere şi un program. Vom avea candidaţi în toate oraşele mari şi avem o viziune şi pentru Cluj. Vrem să construim acolo unde e cazul şi e nevoie parteneriate şi cu PNL-ul. N-am luat decizii în acest sens. Nu ştiu dacă va fi situaţia la Cluj, dar în momentul de faţă obiectivul nostru, şi ceea ce eu o să propun colegilor de la USR, este să pregătim candidaţi în toate oraşele mari”, a precizat Dacian Cioloş.

VIDEO. Declaraţiile despre Primăria Cluj sunt spre finalul înregistrării video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cioloş, la Cluj: Propunem un guvern din umbră! Candidaţii la primării, stabiliţi până în februarie

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, a declarat astăzi, la Cluj, că va propune partenerilor de la USR-PLUS constituirea unui guvern din...

Închide