Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Deputatul de Cluj, Cristina Burciu, exclus din PSD, crede că partidul a pierdut guvernarea din cauza unui slab management politic

Deputatul Cristina Burciu, exclusă din PSD pentru că votat pentru investirea Guvernului Orban, a luat la cunoștință decizia conducerii PSD și va activa pentru moment în grupul deputaților neafiliați.

”Subliniez însă că nu am dorit în niciun moment să se ajungă la acest deznodământ, respectiv să iau hotărârea de a vota un nou guvern. Consider însă că am dat dovadă de maturitate politică, deoarece țara nu putea merge înainte într-o situație de criză permanentă, aveam nevoie de buget, de funcționarea instituțiilor statului, de plata salariilor și a pensiilor. Toate acestea ar fi fost în pericol în cazul în care noul guvern nu ar fi fost învestit. Pe de altă parte, este regretabil că PSD a ajuns în această situație, de a pierde guvernarea prin moțiunea de cenzură, din cauza unui slab management politic și a incapacității conducerii de a menține un climat de unitate și solidaritate”, a spus Burciu.

Deputatul a mai spus că, personal, nu are niciun regret, iar evoluția acestui partid în perioada următoare îi va confirma gestul.

”Voi avea în continuare respectul cuvenit pentru foștii colegi din PSD, cu speranța că vor reuși cu adevărat reformarea acestui partid cu tradiție din România. Îmi voi continua activitatea parlamentară pe aceeași linie ca și până acum, respectiv voi susține proiectele legislative și inițiativele pozitive pentru îmbunătățirea vieții românilor. Pe plan local, voi rămâne în continuare alături de clujeni și la dispoziția lor. Îi voi sprijini, în măsura prerogativelor mele, să își rezolve problemele și să obțină răspunsurile dorite la toate aspectele pe care mi le vor sesiza”, a afirmat Cristina Burciu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Primăria a stabilit varianta finală pentru centura metropolitană. Vezi traseul

Primăria Cluj-Napoca anunţă faptul că a fost stabilită varianta finală a traseului centruii metropolitane. "Primăria Cluj-Napoca anunță varianta finală de...

Închide