Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Deputatul Horia Nasra solicită demisia ”intrusului grobian” din fruntea PSD, rezultatul partidului e dezastruos la Cluj

Deputatul Horia Nasra solicită demisia de îndată a intrusului grobian, cocoțat nestatutar în fruntea PSD Cluj, un individ preocupat doar să excludă primari, să amenințe membri de partid, aleși locali și familiile lor, un individ dator vândut la ANAF, certat cu legea și bunul simț ardelenesc!

”Rezultat dezastruos al PSD în Cluj Nefericită seară, cel mai slab rezultat din istoria PSD în județul Cluj, sub bagheta intrusului care a ales treptat logica însingurării printre clujeni. Cu un asemenea şaman al cuvintelor joase, care a jignit clujenii, jurnaliștii și colegii de partid, Clujul educat, Clujul civilizat, nu poate fi compatibil! Pistoanele din motorul urii, deja uzate, nu mai pot să producă chiar și într-un partid politic, darămite într-o comunitate, empatie în jurul acelui frumos și simplu împreună”, a spus Nasra.

Reforma stângii să înceapă de la Cluj

Acesta crede că reforma stângii trebuie să înceapă de la Cluj, prin alungarea intrusului specializat în mineriadele cuvântului scris.

”Au trecut nouă săptămâni, de politică a maxilarelor stoarse, a exclamațiilor de bulevard și a discursului vitriolic în politica clujeană. Ajunge!”, a conchis deputatul PSD.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Clujul a zdrobit-o pe Dăncilă! Cât a luat candidatul PSD pe judeţ

Doar aproximativ 25% din voturile clujenilor au fost pentru Viorica Dăncilă, în timp ce Klaus Iohannis a obţinut 75%. Potrivit...

Închide