Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Emil Boc, apel pentru locuitorii din Chișinău să-l voteze pe Andrei Năstase ca primar

Edilul Clujului, Emil Boc, a făcut un apel pentru locuitorii Chișinăului să-l voteze pe Andrei Năstase pentru funcția de primar la alegerile de duminică.

”Dragi chișinăueni, mâine puterea de a decide asupra orașului e din nou în mâinile dumneavoastră. Viitorul Chișinăului depinde de fiecare vot. Aveți posibilitatea să decideți cum vreți să arate orașul și cine să îl administreze. De aceea este foarte important să ieșiți la vot și să vă faceti vocea auzită! Suntem convinși că mâine opțiunea locuitorilor din Chișinău va fi pentru un model de administrație care să racordeze corect orașul la spațiul românesc și european”, a spus Boc.

Acesta a afirmat că Andrei Năstase este si va fi partenerul Primăriei Cluj-Napoca și al comunității clujene, fiind convins că împreună, alături de alți primari liberali din Centrul și Vestul României, se va reuși, prin proiecte comune, să se redea Chișinăului strălucirea de altădată!

”Totul începe cu un vot, votul dumneavoastră pentru Chișinău!”, a conchis Emil Boc.

Duminică este al doilea tur al alegerilor pentru funcția de primar al Chișinăului, între Andrei Năstase, reprezentant al partidelor pro europene, și Ion Ceban, din partea socialiștilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO A murit Leo Iorga, Compact. “După ani şi ani, mă voi întoarce”…

Leo Iorga, solistul trupei Compact, a murit. Avea 54 de ani şi suferea de cancer. Leo Iorga s-a născut pe...

Închide