Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Emil Boc dă vești bune despre centura metropolitană de ocolire a municipiului Cluj-Napoca, s-a primit avizul pentru stabilirea traseului

Primarul Emil Boc a anunțat azi vești bune despre centura metropolitană de ocolire a municipiului Cluj-Napoca pentru care s-a primit avizul de la CNAIR astfel încât se va putea stabili traseul, fiind vorba despre varianta 8.

El a precizat că s-au demarat procedurile pentru obținerea avizelor de specialitate, de la Mediu, Electrica pentru pregătirea documentației tehnice, autorizație de construcție și coridor de expropriere astfel încât, după aceea, să fie pus pe masa Guvernului proiectul și să se organizeze licitația.

”Banii europeni sunt atribuiți Guvernului, iar noi facem în locul Guvernului această treabă. Cei 38 de kilometri de centură metropolitană se vor realiza, ne-am bătut să ajungem aici, am realizat parteneriatul cu administrațiile din comunele limitrofe”, a spus edilul Clujului.

Urmează ca traseul exact să fie publicat în curând.

 

Sursa: Ziualive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VOT 2019. Acuzații grave din Diaspora. Cum ar putea fi fraudat votul la prezidențiale

Un român stabilit în Londra trage un semnal de alarmă în ceea ce privește votul la prezidențiale prin corespondență. Bărbatul...

Închide