Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Eurodeputatul de Cluj, Daniel Buda, urează succes noii Comisii Europene votată de către Parlamentul European

În cursul zilei de astăzi, Parlamentul European a votat Comisia Europeană condusă de Ursula von der Leyen, în favoarea investirii acesteia exprimându-se 461 de europarlamentari. Votarea Comisiei de către Parlamentul European reprezintă un moment important pentru stabilitatea și viitorul Uniunii Europene.

”Cu ocazia învestirii, președinta Comisiei s-a pronunțat ferm în vederea consolidării mecanismelor care să permită Uniunii Europene să combată în mod eficient schimbările climatice, să transforme Uniunea într-un spatiu  în care cetățenii acesteia să aibă locuri de muncă bine plătite și în același timp, drepturile și interesele cetățenilor să fie apărate și respectate. Mult succes noii Comisii în misiunea de a asigura pacea și prosperitatea în Uniunea Europeană și în lume!”, a spus Buda.

România trebuie să își dezvolte regiunile

Acesta a susținut că România trebuie să valorifice oportunitatea apartenenței la Uniunea Europeană pentru a-și consolida rolul său de furnizor de pace și stabilitate în regiune.

De asemenea, trebuie să își dezvolte regiunile astfel încât cei peste 4,5 milioane de cetățeni români plecați în afara granițelor țării, să se poată întoarce acasă lângă familie și, în același timp, fiecare român să se simtă la el acasă, în orice parte de țară.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTOGALERIE. Incendierea celor 3 maşini din Zorilor. Ce spune ISU Cluj despre presupusa răzbunare mafiotă

Trei maşini au ars parţial noaptea trecută, iar martorii oculari cred că ar fi vorba o faptă intenţionată, mai ales...

Închide