Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

VIDEO. La un pas de tragedie. Depăşire incredibilă. Un şofer de TIR sfidează regulile de circulaţie şi de bun simţ

Un şofer de TIR pune în pericol viaţa mai multor participanţi la trafic, făcând depăşiri foarte riscante în locuri complet nepermise.

“Oare poate sa-mi explice si mie cineva cum acest individ inconstient (sofer profesionist cica) a fost “pedepsit” de politie, in urma imaginilor surprinse (deci se poate), iar cel din Suceava ce era sa intre frontal in masina de pe contrasens, in curba, a scapat? pana la urma se iau in considerare camerele de bord sau nu, sau legea e diferita pe zone ale tarii? Chiar nu se poate adopta o lege prin care sa se legalizeze luarea in considerare a filmarilor de genul acesta? Tinand cont ca tot mai multi avem asa ceva in masini, cred ca ar fi un pas spre a-i domoli nitel pe astfel de indivizi care nu ar sti de unde sare scanteia si sunt reclamati la polite, eu sincer m-as duce direct la politie cu astfel de filmulet, orice filmare se poate verifica usor daca e autentica, nu cred ca e nevoie de omologari…dar in cazuri de genul, merita suspendat dreptul de-a fi sofer profesionist!”, scrie cel care a postat videoclipul de mai jos.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

video: INFO TRAFIC jud. CLUJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Eurodeputatul de Cluj, Daniel Buda, urează succes noii Comisii Europene votată de către Parlamentul European

În cursul zilei de astăzi, Parlamentul European a votat Comisia Europeană condusă de Ursula von der Leyen, în favoarea investirii...

Închide