Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO Bărbat rănit după o coliziune între un autoturism și o autoutilitară în Cămărașu

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ s-au deplasat de urgență în localitatea Cămărașu ca urmare a unui accident rutier, produs în această dimineață.

”Pompierii ajunși la locul evenimentului au găsit un autoturism și o autoutilitară avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Un bărbat de cca 40 de ani se afla întins pe jos, conșient și acuza dureri la piept și spate”, au precizat reprezentanții ISU Cluj.

Pompierii i-au acordat bărbatului primul ajutor calificat, după care a fost preluat de către echipajul SAJ în vederea transportului la spital pentru investigații suplimentare.

Celelalte persoane implicate în eveniment nu au solicitat consultul echipajelor dislocate la locul evenimentului.

Cum s-a petrecut accidentul?

Polițiștii au arătat că un tanar de 22 ani, din Cluj-Napoca, a condus auto pe raza localității Cămăraşu și nu ar fi păstrat o distanță de siguranță față de auto care circula în fața sa, condus de un barbat de 34 de ani, din Cămăraşu, intrând în coliziune față spate cu acesta. ”Victima este persoana de 42 ani, din Cămăraşu, pasager față dreapta în auto condus regulamentar. Lipsă alcool”, au precizat polițiștii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, a votat un președinte capabil să genereze curajul de a crede în schimbarea profundă a societății

Deputatul USR de Cluj, Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, a votat astăzi pentru un președinte capabil...

Închide