Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

FOTO/VIDEO. Două cadavre găsite în lacul Someșul Cald

Un autoturism a plonjat în lacul de acumulare de la Someșul Cald în cursul serii de 1 februarie. Autoritățile au demarat o acțiune de cercetare în zonă iar în cursul dimineții de 2 februarie, au reușit să recupereze autoturismul și două cadavre.

,,S-a intervenit la solicitarea polițiștilor care au identificat în zona Barajului Someșul Cald mai multe indicii, conform cărora ar fi căzut un autoturism în apă. S-a intervine la fața locului cu două echipaje și o barcă de salvare-căutare, din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Cluj-Napoca, pentru a verifica dacă se adeverește situația și pentru a determina locul sau zonele de unde se pot începe acțiunile de căutare.
În cele din urmă, căutările la fața locului au fost întrerupte, urmând a se relua de dimineață în funcție de solicitările polițiștilor”, transmitea ISU Cluj în cursul serii de 1 februarie.

Autoturismul și cele două cadavre au fost găsite în cursul zilei de 2 februarie.

Scafandri de la Salvamont-Salvaspeo au reușit să găsească în această dimineața autoturismul care se presupune că a căzut în lac în cursul serii de ieri. Din nefericire, două cadavre au mai fost descoperite în autoturism, toate acestea au fost descoperite la o adâncime aproximativă de 15 metri.

Cele două cadavre au fost recuperate de autorități însă din cauza faptului că prezentau rigiditate cadaverică nu s-au putut aplica manevrele de resuscitare.

Autoritățile au stabilit identitatea celor două persoane găsite la fundul lacului.

,,În urma activităților de căutare efectuate, în lacul Someșul Cald au fost identificate și ridicate, de către echipajele de specialitate, trupurile a două persoane, care nu mai prezentau semne vitale.

Verificările polițiștilor au condus la identificarea acestora, respectiv un bărbat de 28 de ani, din comuna Iara și un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Maramureș.

În continuare sunt efectuate cercetări pentru a se stabili toate împrejurările și circumstanțele în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Cluj

SURSĂ VIDEO: Mădălina Vlăsceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Klaus Iohannis prezent la baza militară din Câmpia Turzii

Președintele României, Klaus Iohannis a fost prezent astăzi la baza militară din Câmpia Turzii și a stat de vorbă cu...

Închide