Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

FOTO. Hoții care au jefuit USAMV Cluj-Napoca au fost reținuți. Au purtat măști în timpul jafului

Hoții care au jefuit USAMV Cluj-Napoca au fost reținuți. În urma unor activități investigative complexe, polițiștii clujeni au reușit identificarea, depistarea și reținerea persoanelor bănuite de comiterea unui furt dintr-o universitate din Cluj-Napoca. Pentru probarea activității infracționale, în urma perchezițiilor efectuate au fost ridicați bani și alte bunuri care prezintă interes pentru cauză.

”La data de 5 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au efectuat percheziții, pe raza municipiilor Iași și Timișoara, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea activității infracționale a doi bărbați. Cei în cauză, în vârstă de 25 și 26 ani, sunt bănuiți că, în noaptea de 2/3 octombrie a.c., având fețele acoperite, au pătruns în incinta unei universități de pe Calea Mănăștur, iar din seiful casieriei au sustras bani și bonuri valorice, cauzând un prejudiciu estimat la peste 90.000 de lei. La acea dată, în urma sesizării primite, s-a constituit un grup de lucru la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca format din polițiști din cadrul mai multor structuri și au fost demarate de îndată cercetări. În urma unor activități complexe, s-a reușit identificarea și depistarea celor bănuiți de comiterea faptei”, au anunțat polițiștii clujeni.

La percheziții s-au găsit bani și măștile purtate de hoți

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate articole de îmbrăcăminte, bani și alte obiecte care prezintă interes pentru cauză.

De asemenea, cei în cauză au fost conduși la sediul unității de poliție, iar în baza probatoriului administrat, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

La acțiuni au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și criminaliști.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Urs lovit pe A3, în județul Cluj. O mașină l-a izbit puternic

Urs lovit pe A3. Un urs a fost lovit în această dimineaţă de către o maşină pe A3 sensul Câmpia...

Închide