Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Polițiști felicitați după ce au recuperat pensia unui bătrân din Huedin

Nea Ștefan din Huedin le este recunoscător polițiștilor și bucuros că banii din pensie i-au fost recuperați în timp record de aceștia, după ce o femeie a profitat de o clipă de neatenție și a plecat cu mai mult de jumătate din pensia lui. 800 de lei.pentru unii e o sumă mică, pentru alții e o sumă importantă iar pentru nea Ștefan e parte bună din pensie!

”Vestea recuperării banilor l-a determinat pe nea Ștefan să trimită la inspectorat o scrisoare de mulțumire adresată domnișoarei subinspector Giorgiana Alexandra Luca, agentului-șef adjunct Florin Toadere și agentului Dan Omuțiu din cadrul Poliției orașului Huedin. Felicitări colegilor pentru profesionalismul și operativitatea de care au dat dovadă!”, au precizat polițiștii clujeni.

Cum a fost furat nea Ștefan?

În 6 noiembrie, poliţiştii Compartimentului de Investigații Criminale  Huedin au identificat o tânără de 20 de ani, din comuna Românaşi, judeţul Sălaj, bănuită de comiterea unui furt.

Aceasta este bănuită că, la data de 5 noiembrie a.c., în timp ce se afla în sediul unei societăţi comerciale, din oraşul Huedin, profitând de neatenţia unui bărbat, i-ar fi sustras acestuia 800 de lei din buzunar. Prejudiciul a fost recuperat și predat părţii vătămate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Reîncepe campania electorală. Sunteţi pregătiţi? Cum aţi vrea să fie?

Campania electorală pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale din România începe peste două ore, la miezul nopţii de 14...

Închide