Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Presa germană despre România: “Statul de ţărani al Europei”

Publicaţia germană Welt.de publică un articol cu titlul “Statul de ţărani al Europei trece printr-un boom împiedicat”. Printre altele, în articol se spune că România este unul dintre cei mai mari profitori din UE, că a progresat enorm de la aderarea la UE, dar şi că investitorii sunt speriaţi de corupţia din ţară şi că România este pe jumătate un stat țărănesc. Autorul mai spune că un 25% dintre români lucrează pe camp, cei mai mulţi pentru subzistenţă, şi că în România sunt circa patru milioane de gospodării de ţărani.

Printre altele, el menţionează faptul că premierul Ludovic Orban provine din minoritatea maghiară şi că preşedintele Klaus Iohannis provine din cea germană.

Articolul din publicaţia germană: https://www.welt.de/wirtschaft/article203248510/Rumaenien-Europas-Bauernstaat-erlebt-einen-Stolper-Boom.html

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. O mătuşică îşi cântă of-ul electoral: “Ţara noastră e bogată/ Noi cerşim din poartă-n poartă/ N-are cin` să ne conducă/ De aceea viaţa-i scurtă”

O mătuşică îşi cântă of-ul electoral. O mătuşică îşi descrie într-o melodie pusă pe versurile sale viziunea sa asupra vieţii...

Închide