Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

VIDEO. O mătuşică îşi cântă of-ul electoral: “Ţara noastră e bogată/ Noi cerşim din poartă-n poartă/ N-are cin` să ne conducă/ De aceea viaţa-i scurtă”

O mătuşică îşi cântă of-ul electoral. O mătuşică îşi descrie într-o melodie pusă pe versurile sale viziunea sa asupra vieţii social-politice din România, inclusiv în ceea ce priveşte campania electorală din turul al II-lea al alegerilor prezidenţiale, cu referire la cei doi candidaţi, Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă.

Părerile celor care au ascultat cântecul sunt împărţite. Unii spun că bătrânica şi-ar fi pus pe versuri şi note muzicale necazurile sale zilnice, că în acest fel a încercat să-şi găsească o supapă prin care să se descarce, aşa cum făceau odinioară înaintaşii noştri prin cântecul popular.

Alţii spun însă că ar fi vorba de fapt doar de un clip regizat, îndemnată fiind de cineva, chiar cu scopul de a influenţa rezultatul votului de ieri.

Voi ce credeţi?

VIDEO: O mătuşică îşi cântă of-ul electoral:

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Klaus Iohannis – victorie zdrobitoare în Cluj: aproape 80%

Candidatul PNL, Klaus Iohannis a câştigat în judeţul Cluj cu un scor zdobitor, aproape 80%. Potrivit Biroului Electoral Central, după...

Închide