Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Primarul din Turda, exclus din PSD. Deputatul Nasra, acuză blat PSD-PNL

Primarul din Turda, exclus din PSD. Primarul municipiului Turda, Matei Octavian Cristian, nu mai este membru PSD. Anunţul a fost făcut sub forma unei postări pe facebook de către preşedinte PSD Cluj, Liviu Alexa.

“Biroul Politic Municipal al organizaţiei PSD Turda a decis în această seară, cu unanimitate de voturi, excluderea din partid a domnului Matei Octavian Cristian pentru repetate abateri şi încălcări ale statutului PSD”, precizează PSD Cluj pe Facebook.

Reacţiile nu au întârziat să apară. Deputatul Horia Nasra a transmis că actuala conducerea PSD vrea să distrugă organizaţia pentru că ar fi “într-un blat cu PNL”.

Redăm comunicatul lui Nasra:

“Intrușii cocoțați în fruntea PSD Cluj au încropit nestatutar un birou municipal în Turda și l-au exclus din PSD pe Matei Cristian, primarul municipiului Turda.

Motivele sunt simple! Vor să distrugă organizația pentru că sunt într-un BLAT evident cu cei din PNL!

În ultimele opt săptămâni am văzut atacuri grosolane, exclusiv la adresa membrilor PSD Cluj, colegi amenințați, dați afară din partid, primari excluși din PSD, organizații distruse, familii amenințate și terorizate prin atacuri grosolane realizate de site-ul intrusului, așa-zis ”jurnalist”, în timp ce campania electorală s-a rezumat la 26 de poze pe facebook, cea mai slabă campanie electorală cu cel mai slab rezultat din istoria PSD Cluj.

Acești trei intruși vor deveni doar o amintire tristă pentru PSD Cluj și vă asigur că voi continua să lupt pentru contra acestor gangsteri bipolari care au jignit clujenii, presa, societatea civilă și colegii de partid”.

 

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
LIVE&FOTO. S-a deschis Târgul de Crăciun din Cluj. Momente magice!

S-a deschis Târgul de Crăciun din Cluj. În această seară s-a deschis Târgul de Crăciun din Cluj, fiind aprinse mii de...

Închide