Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Felicitări! Floreștenii au făcut sute de donații pentru refugiații din Ucraina

Primarul din Florești, Bogdan Pivariu, a anunțat pe facebook faptul că 250 de familii din localitate au donat diverse alimente care ulterior vor fi oferite refugiaților ucraineni

Comunitatea întreagă din Florești a devenit în cel mai scurt timp parte dintr-un proiect de colaborare de excepție, și a răspuns extraordinar apelului nostru de mobilizare pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina.
Peste 250 de familii din Florești și-au oferit sprijinul în numai două zile, prin produsele donate în campania lansată de primărie. Tot respectul meu, mă inclin în fața capacității extraordinare de mobilizare și altruismului de care dă dovadă comunitatea noastră.
În Florești au ajuns și sunt găzduite deja primele 7 familii care au sosit din diferite zone ale Ucrainei, însoțite de copii (cu vârste cuprinse între 1 și 12 ani) sau bunici, și care reunesc peste 30 de persoane.

Am trimis deja pachete cu produse de primă necesitate tuturor celor care au solicitat, și în funcție de nevoi și solicitările pe care le centralizăm zilnic, din donațiile primite vor fi livrate periodic pachete cu produsele necesare.
Primul transport cu pături, prosoape, saci de dormit, a fost trimis sâmbătă spre vama Sighet.
Vreau să le mulțumesc tuturor agenților economici care ne-au devenit colaboratori și care asigură o masă caldă zilnic persoanelor refugiate.
Apreciez sprijinul tuturor celor care ne-au transmis disponibilități privind apartamente libere ce pot fi puse la dispoziție familiilor refugiate.
Centralizăm în permanență și ofertele primite din partea floreștenilor care ne transmit disponibilitatea de a găzdui persoane sau familii sosite din Ucraina.
Relații suplimentare și clarificări puteți obține la nr. de telefon:
0746262431
0734778245.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Microbuz aparținând ISU Cluj a fost trimis să ajute refugiații ucraineni

ISU Cluj a trimis un microbuz la Vama Siret pentru a-i ajuta pe refugiații ucraineni cu transportul. Potrivit acestora, au...

Închide