Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Scandal pe un autobuz de pe ruta Satu Mare – Cluj. Șoferul a agresat verbal o pasageră, a făcut-o ”nesimțită”

Șoferul unui autobuz Fany care efectua o cursă pe ruta Satu Mare –Cluj a agresat verbal o pasageră care se așezase pe unul dintre scaunele din spatele acestuia, precizând că preferă să stea în zona din față deoarece îi este rău.

Șoferul a făcut-o ”nesimțită” iar pasagera i-a cerut caietul cu reclamații.

”Astazi am fost martora la un eveniment ce spun eu ca ar trebui sa vada toata lumea. Am circulat de la Satu Mare spre Cluj, cu compania de transport Fany si la urcare in autocar era o doamna in varsta de 60 de ani care dorea sa se puna pe primul rand de scaune, deoarece are rau de masina si ii este rau mai in spate iar soferul a vorbit foarte urat cu doamna si a si bruscat-o, doar ca nu am prins in filmare, chiar inainte cu cateva secunde de a filma se oprise din bruscat, o tragea destul de tare de pe scaun, se si vede in filmare chiar la inceput ca era chiar in fata doamnei langa ea, chiar atunci se oprise din tras. Doresc sa precizez ca locurile nu erau rezervate cum spune soferul in filmare, nu erau rezervate de catre nicio persoana, nici din cei care urmau sa urce la statiile urmatoare, el a ocupat locurile din primul rand cu niste colete mici pe care trebuia sa le lase unor persoane, coletele insemnand niste hartii, sau ceva micut oricum ce nu trebuia puse oricum pe scaune. Dar el, din comoditate, o lene si o nesimtire cum nu am mai intalnit a ocupat scaunele care sunt pentru oameni si a vorbit si foarte urat si a bruscat-o pe doamna”, a povestit o lată pasageră care a și filmat incidentul.

 

Sursa: Observator tv

Un comentariu

  1. Gabriel Răspunde

    Atenție pt conducerea companiei.!!! Poate veți reuși sa pregătiți șoferii sa aibă un vocabular mai respectuos fata de clienți .Cu siguranța nu toți sunt la fel.!!! Pe data de 08/29/2023.Personal am avut o experiența total neplăcuta cu unul din șoferii dumneavoastră pe ruta Cluj -SATU Mare. Fără sa îl jignesc sau sa îl deranjez am încercat sa am o simpla Conversație cind am realizat ca nu este dispus sa stea de vb cu mine motiv pt care am încetat sa continuu Conversația .In timp ce conducea o plasa ne asigurata aflată sub bord in partea dreapta a picat in dreapta șoferului iar el a încercat sa o ridice in timp ce conducea .Eu aflându-mă pe scaunul din spatele dânsului l-am ajuta încercând sal ajut sa își păstreze atenția asupra condusului nu pachetului alunecat pe podeaua mașinii.ajungând in Zalău la stația Mol unde a avut loc o pauza de 10 minute pt călători și șofer o parte am coborât pt o pauza de o Țigara sau nevoi personale .Odată aflat in parcarea benzinăriei la o distanță aproximativa de 20 -30 de metri am scos pachetul de țigări fără sa cunosc ca legea fumatului a fost schimbată in România datorită faptului ca sunt plecat din România de peste 20 de ani.Moment in care acest domn șofer a făcut un comentariu “Prost educat” in timpul serviciului timp in care el este OGLINDA COMPANIEI.!!! După care la citeva minute a încercat sa își continue aroganta dânsului moment in care politicos am încercat sa ii atrag atenția moment in care a escaladat tot conflictul.! După acel moment am urcat toți in microbuz pt ca fiecare sa ajungă la destinație .plata biletului meu a fost de la Cluj la Bobota Sălaj Din Păcate acest șofer ma lăsat la o distanță de peste 5 kilometri după locul unde el trebuia sa oprească scuzânduse ca nu a știut unde sa ma oprească .El crezând ca “BOBOTA SATU MARE”Cu toate ca de la Cluj pina la Sărmășag primisem peste 5 apeluri telefonice de la familie încercând sa afle unde ma aflu timp in care acest șofer auzise conversațiile .respect.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
În Dej se pun 2.217 becuri, cu 10 milioane de lei

10 milioane de lei va costa înlocuirea a peste 2.200 de becuri în Dej "În municipiul Dej (jud. Cluj), sistemul...

Închide