Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Spectacolul MAMMA MIA, reprogramat!

“Reprezentația musicalului „MAMMA MIA!” ce urma să se desfășoare în data de 6 noiembrie 2019, la BT Arena din Cluj-Napoca, se amână până la data de 21 decembrie.

Biletele achiziționate pentru reprezentația din luna noiembrie își păstrează valabilitatea, spectatorii având posibilitatea de a le folosi pentru accesul la spectacolul programat pe 21 decembrie.

Perosanele care nu pot participa la spectacolul reprogramat și doresc recuperarea contravalorii biletelor achiziționate, sunt rugate să se adreseze agenției de bilete Iabilet.ro sau la punctele de vânzare de unde au fost cumpărate.

Organizatorii cer scuze spectatorilor pentru inconveniențe, le mulțumesc pentru înțelegere și promit să se revanșeze, în luna decembrie, cu o nouă seară de neuitat în compania artiștilor din distribuția celei mai ample producții de musical din România – „MAMMA MIA!”, anunţă organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Festivalul Lights ON, cu instalații de lumină deasupra străzii Potaissa sau pe clădirea Bibliotecii ”Octavian Goga”

Asociația Daisler anunță lansarea celei de-a doua ediții a festivalului Lights ON Romania, instalații artistice de mari dimensiuni fiind amplasate...

Închide