Ultima actualizare: Tuesday at 11:16
Locale

Primăria Florești organizează spectacole de teatru în Parcul Poligon

 Primăria Florești, organizează în data de 3 și 4 iulie începând cu ora 20:00 în Parcul Poligon reprezentații de teatru.

Spectacolul din 3 iulie este o comedie care s-a bucurat de un mare succes atat in tara, cat si in comunitatile romanesti din diaspora. Succesul acestui spectacol e rezultatul unui text bun, a unei distribuții pe măsură și a unei montari moderne și curajoase.

3 iulie

Sinopsis – MENAGE A TROIS: Doi ziarişti faliti (actori – Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu) vor să vândă un ziar cu un nume care ar putea fi chiar cel al destinului lor financiar – Colaps. Unul dintre ei iese cu doamna în vârstă care le închiriază apartamentul, pentru a scuti banii de chirie. În apartamentul de vizavi se mută o tânără superbă (actriţă – Mihaela Ceaicovschi). Unul dintre ziariști face o pasiune nebună pentru tânăra vecină. Din acest moment, lucrurile se complică. Piesa este o comedie irezistibilă, de o oră și douăzeci de minute.

Menage a trois s-a jucat la Paris, Londra, Bruxelles, Heidelberg, Munchen, Frankfurt, Stuttgart si în multe orașe din România. Cu: Ioan Isaiu, Mihaela Ceaicovschi, Sorin Misirianţu.

4 iulie

Amantul înșelat, de Orlin Diakov, este o comedie năucitoare, a la Tarantino, care abordează lupta dintre doi bărbați pentru femeia care face parte din destinul amândurora. O întâlnire în parc între soț si amant și o oră de haz pe seama luptei fără scrupule dintre cei doi. Regula este că nu există reguli. Se iau ostateci, se leagă cu catușele de bancă, se îmbrâncesc, se împrietenesc, se îmbată… Ne regăsim mulți în aceste două personaje… chiar dacă nu recunoaștem acest lucru.

Spectacolul a avut premiera la Stuttgart, a fost recent în turneu în Canada – Toronto, Ottawa, Montreal, s-a jucat în premieră mondială în Cuba, la Havana, în Germania, la Nurnberg, în Suedia, la Stockholm, în Belgia, la Bruxelles și a avut peste 80 de reprezentații în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Caz bizar în București. A aruncat 300.000€ într-o mașină și a dispărut

Poliţiştii de la Secţia 1 din Capitală au fost martorii unui incident bizar, petrecut luni în București, titrează Digi24. Ei au...

Închide